Referat af ordinær generalforsamling i "Trailerlauget af 1986" afholdt fredag den 11. oktober 2002 hos Familien Primdahl, Snareager 38.

Valg af dirigent:

KI. 21.10, da Jesper Jensen gik ud for at amme, startede formanden årets generalforsamling efter den traditionelle dirigents meget utålmodige omgang med klokkeværket i fløjlsposen. Klokken var for længst pakket ud og afprøvet flere gange.

Frode blev overraskende nok genvalgt som dirigent med applaus, og han takkede stolt for valget og konstaterede at generalforsamlingen NOK var indkaldt OK.

Formandens Beretning:

Formanden, der ifølge kassereren vælter sig i regninger, fik derefter ordet tilbage, og han kunne berette om endnu et forrygende år. Havde der været en Km-tæller på traileren, ville den kunne bekræfte, at det blevet af de år , hvor traileren har kørt allermest. Der er stort set blev transporteret alt hvad der kan transporteres: flyttelæs, legehuse, sommerhuse og andre huse . Faktisk er kridtet ved tavlen slidt op !

Men så megen aktivitet koster også, og vi havde et uheld med venstre bagdæk(?).

Det blev konstateret, at venstre bagdæk(?) efter et par velrettede træsko-spark under almindelig trailersnak i gården ligesom lækkede luft, sådan lidt let sivende.

( Her måtte dirigenten skride ind overfor misforståede, useriøse quinde-kommentarer, men klokkeværket fik dysset quinderne på plads, så formanden kunne fortsætte sin beretning. ) Formanden tog kontakt til det lokale dækfirma, hvor deres ekspert i let brugte trailerdæk straks kunne konstatere, at der sad en skrue i dækket, og han kunne gennem sin mangeårige omgang med punkterede dæk også genkende dens oprindelse.

Det er nemlig samme type som GJ-Legehuse anvender i stor stil.

Vores årelange trekantproblemer ser nu ud til endeligt at være løst efter Bent har handlet på egen hånd - det var vist en ros, men Bent beklagede, hvis det betyder at et af de faste punkter på generalforsamlingen nu udgår.

Beretningen blev enstemmigt godkendt.

Kassererens beretning:

1/1 var saldoen Kr. 874,- og efter de seneste kontingenl':-indbetalinger minus-div. regninger fra formanden, skulle der være Kr. 1120,- ( ca ) , samt hvad der måtte være foreningens andel i køkkenkasse , eurokasse (tidl. Lirekassen) samt i den nyeste alternative pengetank: en lille sort pengekat i muldvarpeskind fra HK Landbrug.

Selv formandens nyligt udprintede regning kunne ikke ødelægge årets driftsresultat.

Det var i dette år unødvendigt at skelne mellem sorte og røde tal, hvilket tyder på at foreningens økonomi igen er på rette spor.

Der har været problemer med at inddrive kontingentet fra et enkelt Nordenfjors medlem, men kassereren vil nu sætte "Preben"-skruerne på ham. Et mobiltelefon-opkald under generalforsamlingen forvirrede vist både kassereren og medlemmet.

Martha, der ellers ikke har taleret, fik stort bifald, for sin velplacerede og velmente kommentar vedr medlemmet med den store kontingentrestance : " Bare UD med ham! "

Kassereren forslog at generalforsamlingen skulle diskutere kontingent-principper, og mellem et antal øl & snaps blev der forslået kontingentforhøjelse, kontingent-bevarelse, senior­kontingent og passiv-medlem kontingent. Forslagene fløj mellem snapsene, og det var desværre ikke muligt for undertegnede at få alle detaljerne med. Det virkede som om alle havde et kontingent-forslag / anti-forslag, men konklusionen blev at:

kontingentet for år 2002·2003 fortsat er kr. 100 for aktivt medlemskab, og kontingentet skal være indbetalt til kassereren inden næste ordinære generalforsamling.

Alle medlemmer skal til næste års generalforsamling overveje, om kontingentet bør sættes op, og til hvilket beløb, med henblik på investering i en ny trailer inden for en overskuelig årrække.

Derudover besluttedes det at indføre passivt medlemskab mod et kontingent på kr. 50,· , som giver ret til at deltage i foreningens generalforsamling og øvrige arrangementer, men naturligvis ikke til kørsel med traileren.

Overgang fra aktivt til passivt medlemskab kan kun ske efter udredning af eventuelle kontingent-restancer med kassereren først.

Beretningen blev enstemmigt godkendt.

 

Eventuelt:

Lars Primdahl opfordrede lauget til at oprette et senior-udvalg, og det var derfor nærliggende at udnævne Lars til formand for dette udvalg, med frie hænder til at etablere dette udvalg samt styre dets aktiviteter. Lars blev enstemmigt valgt, og takkede ved straks at lufte sine ideer om bl.a hjemmeside med årets aktiviteter og mulighed for at hænge skyldnere ud !

Kl. 22.20 lukkede dirigenten generalforsamlingen . Han glemte dog at takke for god ro og orden, men han trængte i høj grad til noget ost og lidt mere julesnaps.

Kl. 22.25 blev generalforsamlingen "oplukket" igen for at fastsætte dato og sted for næste års generalforsamling - Margit havde gudskelov ikke nået at putte Frodes klokkeværk i posen og binde en knude på den - så det sidste punkt blev altså også nået på et hængende hår.

Generalforsamlingen 2003 vil foregå den anden fredag i oktober, hvilket vil sige:

Fredag den 10. oktober 2003 klo 19.00 hos Familien Juul , Bakkegården.

( på dette tidspunkt forventes det at sårene efter havefræser-massakren på gulvene er helet)

Referent: Bent Mortensen